Akıllı Ev Sistemlerinin Faydaları

Sizin için değer oluşturacak bir sistem..


Ev teknolojilerinin kişiye özel ihtiyaç ve isteklere göre yapılandırılarak uygulanmasını sağlayan Akıllı ev sistemleri, bireylerin özgün yaşam biçimlerini geliştirmesini sağlarken, evleri daha rahat, güvenli ve kullanışlı kılıyor. Hayatın günlük yoğunluğu içindeki etkinliklere aktif olarak katılan evler, Akıllı Ev Sistemleri sayesinde kendi kendini çalıştırıp idame ettiren, güvenliği sağlayan ve enerji sarfiyatını düşüren birer yaşam arkadaşına dönüşüyor.

Akıllı Ev Sistemleri söz konusu olduğunda, konfor kavramının temelinde, kişiye gereksiz yere zaman kaybettiren ya da normal koşullarda kullanıcı tarafından yapılması mümkün olmayan işlemlerin akıllı ev sistemi tarafından yerine getirilmesi fikri yatıyor. Akıllı Ev ve Bina Sistemleri sayesinde ev ya da binaların neler yapabileceği ise tamamen hayal gücünün sınırlarına bağlı. Bu konuda en büyük kolaylığı, Akıllı Ev ve Bina Sistemleri’nin birçok komutu arka arkaya yerine getirmesini sağlayan "senaryolandırma" seçeneğine borçluyuz.

Tüm perdelerin-panjurların kapanması, aydınlatmaların kapanması, ısıtma-soğutma sisteminin ayarlanması,alarmın devreye girmesi gibi normalde zaman kaybettirecek işlemler tek bir komutla yerine getirilebiliyor. Sabahları kahve makinesinin çalıştırılması, suyun ve evin sıcaklığının ayarlanması, müzik setinin veya televizyonun çalıştırılması, alarm sisteminin devre dışı bırakılması ve evden çıkarken bütün cihazların kapatılıp işyerine evden çıktığınızı haber vermek için telefon edilmesi, bahçenin sulanması gibi “ayrıntılar” da günlük yaşamınızın senaryosuna dahil edilebiliyor. Hal böyle olunca, yıllarca 7/24 çalışabilen Akıllı Bina Sistemleri’yle bir tanışan, ondan kolay kolay vazgeçemiyor.

Teknoloji ve günlük yaşam buluşunca

Güvenlikten, kolaylıktan ve dünya standartlarından taviz vermeden konforlu bir yaşam ERATEK ile mümkün

Sizin için ne yapabiliriz?